ZorgDomein geïntegreerd met Hapicom

Geplaatst op 02 januari

ZorgDomein heeft in samenwerking met PharmaPartners een koppeling ontwikkeld tussen ZorgDomein en het huisartsenpost informatiesysteem Hapicom. Vanaf 2 januari 2017 is deze koppeling in gebruik op de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer e.o. voor het verwijzen naar de spoedeisende hulp (SEH) van het Deventer Ziekenhuis.

 

Met deze koppeling wordt de ZorgDomein Verwijsbrief automatisch gevuld met de gegevens die in Hapicom beschikbaar zijn. Hierdoor heeft de SEH van het Deventer Ziekenhuis zeer snel toegang tot een complete verwijsbrief, inzicht in de toestroom van verwijzingen die afkomstig zijn van de huisartsenpost en een efficiëntere werkwijze doordat onnodig telefoonverkeer en papierwerk voorkomen wordt. Oftewel, de spoedzorgverlening buiten kantooruren wordt verbeterd door een verbeterde afstemming tussen de huisartsenpost en de SEH.

 

ZorgDomein werkt nauw samen met diverse leveranciers van zorginformatiesystemen. Gezamenlijk realiseren we de integratie van hun zorginformatiesysteem met ZorgDomein door een koppeling. Bekijk het overzicht van reeds gerealiseerde koppelingen of koppelingen in ontwikkeling.

Naar nieuwsoverzicht

ZorgDomein past cookies toe om het gebruik van haar website te analyseren en te verbeteren. Ik wil eerst meer informatie.

Sluiten